fbpx
Tags телефон

Tag: телефон

CIVIL: Arbitraritet dhe veprime të paligjshme të pushtetit

Policia ua konfiskoi telefonat mobilë të arrestuarve dhe të ndaluarve gjatë aksioneve policore kundër demonstruesve që nga 5 maji e këtej. E vetmja që u është thënë është se telefonat do të çohen për ekspertizë. As pas 22 ditëve nuk ka shpjegim për këtë veprim të policisë, reaguan nga Civil. “Sjellja e këtillë është në kundërshtim me Ligjin për procedurë...