fbpx
Tags Telamegjemba

Tag: telamegjemba

Këshilli i Sigurimit: Tela me gjëmba nëse eskalon situata me refugjatët

Këshilli i Sigurimit ka vendosur që Armata e Republikës së Maqedonisë (ARM) dhe Komiteti Drejtues të ndërmarrin të gjitha masat e nevojshme në rast të ndryshimit të situatës në teren, më konkretisht nëse kufizohet numri i refugjatëve për hyrje në shtetet e Evropës. “Nëse situata me lëvizjen e refugjatëve zvogëlohet në shtetet e tjera, Këshilli i Sigurimit konstatoi se ARM-ja dhe komiteti...