fbpx
Tag: Teatër

tag: teatër

Teatri i Manastirit përgatit dy premiera të reja

Dy shfaqe filluan të përgatiten prej ditës së djeshme në Teatrin Popullor të Manastirit. Njëra është dramë ndërsa tjetra komedi. Për herë të parë në TPM regji do të bëjë Andrej Cvetanovski i cili është duke përgatitur shfaqjen “Nata e Halverit” nga shkrimtari polak i dramave, Igmar Vilkvist. Në këto shfaqe luajnë Sonja Mihajlovska dhe Marian Gjorgievski. Regjisori Cvetanovski thotë se kjo...