fbpx
Tag: Të huajt

tag: të huajt

Gruevski në ilegalitet të fotografive- tashmë nuk fotografohet me të huajt dhe diplomatët

As nga takimi i fundit i ministrit shtetëror britanik, Ser Alen Dankan me kreun e VMRO DPMNE-së, Nikola Gruevski në opinion nuk doli me fotografi. Gruevski kohën e fundit as që dëshiron të fotografohet duke biseduar me të huajt. Nga partia vetëm tregojnë njoftime dhe kumtesa të gjata, praktikë që filloi nga takimi me ambasadoren gjermane, Kristin Alt’hauzer. Pas...

Gruevski: VMRO DPMNE nuk do të merr pjesë në rivotim dhe bisedime me të huajt

Kreu i VMRO DPMNE-së, Nikolla Gruevski sot u drejtua para njerëzve të tubuar para selisë së KSHZ-së, duke njoftuar se partia sonte ka pasur takim me Komitetin Ekzekutiv ku është marrë vendim me të cilin, siç tha, “i informojnë të gjithë ata sytë e të cilëve janë drejtuar kah mbrojtja e Maqedonisë”. “KSHZ mori vendime joligjore me të cilat luhet...