fbpx
Tag: Të drejtat

tag: të drejtat

Ahmeti: Synimi jonë është barazia e shqiptarëve dhe maqedonase

Neve shqiptarëve në këto kohëra na nevojitet më shumë arsye, për t’i avancuar të gjitha çështjet në lidhje me statusin e shqiptarëve dhe për ta rrumbullakuar synimin gjegjësisht të drejta të barabartë për dy popujt më të mëdha, shqiptarët dhe maqedonasit, deklaroi lideri i BDI-së, Ali Ahmeti në fjalimin e tij në suazat e manifestimit për Ditën e flamurit...