fbpx
Tag: Takim. ShBA

tag: takim. ShBA

Kozias javën e ardhshme në takim me Kerin, Nimicin dhe Ban Ki Munin

Shefi i diplomacisë greke, Nikos Kozias të dielën do të ketë vizitë njëjavore në SHBA, ku do të realizoj takime të shumtë lidhur me raportet maqedonase- greke dhe kontestin me emrin. Stacioni i parë i Kozias do të jetë Uashingtoni, kur do të takohet me sekretarin shtetëror amerikane Xhon Keri, me të cilin pritet të bisedoj për të gjithë çështjet...