fbpx
Tag: таблет

tag: таблет

Projekt i ri: Për çdo fëmijë nga një tablet

Shkollat do të furnizohen me kompjuter- tablet informoj zëvendës-ministri i arsimit dhe shkencës Spiro Ristovski  transmeton televizioni "Sitel". Në fazën e parë do të shpenzohen 152 milionë denarë. Në vitin 2017, tablet do të marrrin  filloristët nga klasa e gjashtë deri në të klasën e nëntë, kurse në vitin 2018 tablet do të kenë edhe  nxënësit e cikleve të ulëta,...