fbpx
Tag: Super kupë

tag: super kupë

Arena “Filipi i Dytë”, nikoqir i super- kupës evropiane në vitin 2017

Komiteti ekzekutiv i UEFA-s në takimin e djeshëm në Pragë vendosi që arena nacionale “Filipi i Dytë” të jetë nikoqir i super kupës evropiane në vitin 2017, shkruan sportmedia.mk Shkupi fitoi nderin t’i mirëpres dy ekipet më të mira për vitin 2016/17 dhe në gusht për dy vite do të  jetë nikoqir i ndeshjes hyrëse të laureatëve nga stinori i...