fbpx
Tag: судир

tag: судир

Zaev për HRT: Nuk pres dhunë dhe përplasje

Lideri i LSDM-së, Zoran Zaev në intervistë për televizionin shtetëror kroat (HRT) thotë se nuk pret që të ketë përplasje dhe gjakderdhje në vend dhe se nëse kjo duhej të ndodh, do të ndodhte më herët. “Kjo si frikë ekziston dhe të gjithë kemi frikë nga kjo, por jam i bindur se nuk do të arrijë deri aty. Nëse duhej...

Gruevski: Do ta ndryshojmë lokacionin e tubimit të hënën

Nuk do të lejojmë dhunë në protestën që do ta organizojmë, theksoi sot kryeministri Nikolla Gruevski në prezantimin e tij në televizionin Sitel. “Në bisedat në Klubin e deputetëve para disa ditëve, Nikolla Poposki  luti Zaevin nëse mundet të hënën, ata që planifikon t’i vendos nëpër tenda, disa orë të dislokohen, sepse ne atje e kemi planifikuar protestën, që të...