fbpx
Tags СтудентскиДом

Tag: СтудентскиДом

LSDM dhe VMRO DPMNE mospajtime për shtabet partiake

  Partia në pushtet VMRO DPMNE dhe ajo opozitare LSDM sot shkëmbyen akuza të ndërsjella për atë se cila parti ka seli më të madhe. Dy partitë më të mëdha kërkuan mes vete, selinë partiake ta lëshojnë për konvikt studentor. “Prona e LSDM është pronë e Ministrisë së arsimit. Partia trashëguese e Lidhjes së komunistëve e ka përvetësuar dhe atë e...

Përfundon tmerri i studentëve në “Goce Dellçev”

Në mënyrë intensive punohet në riparimin e njërit bllok të shtëpisë së studentëve “Goce Dellçev”. “Meta” ishte në shtëpinë e studentëve që të sheh se si po zhvillohet riparimi i objektit prej ku dolën pamje rrëqethëse nëpër mediumet e huaja. Për momentin situata është si në vijim: Kati i 13 dhe 14 janë thuajse të përfunduara ndërsa në katet e parë...