fbpx
Tag: странци

tag: странци

Gruevski: VMRO DPMNE nuk do të merr pjesë në rivotim dhe bisedime me të huajt

Kreu i VMRO DPMNE-së, Nikolla Gruevski sot u drejtua para njerëzve të tubuar para selisë së KSHZ-së, duke njoftuar se partia sonte ka pasur takim me Komitetin Ekzekutiv ku është marrë vendim me të cilin, siç tha, “i informojnë të gjithë ata sytë e të cilëve janë drejtuar kah mbrojtja e Maqedonisë”. “KSHZ mori vendime joligjore me të cilat luhet...