fbpx
Tag: Стејт департмент

tag: Стејт департмент

Maqedonia pa pengesa është duke ecur drejt anëtarësimit të plotë në NATO (VIDEO)

Sot para Qeverisë në ceremoni solemne u ngrit flamuri i NATO-s. Por, edhe pse Maqedonia me nënshkrimin e Protokollit qasës fitoi vend në Aleancë, ekzistojnë edhe disa hapa deri në anëtarësimin e plotë, transmeton Portalb.mk. Periudha më e shkurtët që vendet tjera janë bërë anëtare e plotë e NATO-s ka qenë nëntë muaj. Aq kanë pritur Kroacia dhe Shqipëria, Protokollet e të cilave janë nënshkruar...