fbpx
Tag: Станишев

tag: Станишев

Stanishev me kritika të ashpra për gjendjen në politikën maqedonase

Partia Evropiane Socialiste (PSE) me brengosje të madhe ndjek ngjarjet e fundit në Maqedoni- deklaroi anëtari i grupit të socialistëve në Parlamentin evropian dhe nën-kryetar i komisionit të përzier parlamentar i BE –Maqedoni, euro- deputeti nga Bullgaria, Sergej Stanishev i cili njëherit është kryetari i Partisë së socialistëve evropian. -Proceseve demokratike dhe besimit të institucioneve iu kërcënohet një konfrontim më...