fbpx
Tag: споменик

tag: споменик

Është shkarravitur dhe shkulur tabela e Aleksandrit të Madh në qendër të Shtipit

Është shkulur dhe shkarravitur një tabelë e sapo vendosur para përmendores së Aleksandrit të Madh në qendër të Shtipit, e cila shpjegonte për origjinën e tij. Autori për të cilin ende nuk dihet kush është, veprimin e ka bërë gjatë natës së kaluar, transmeton Meta.mk. Përmendorja e Aleksandrit të Madh, Shtip Më herët gjatë ditës, fotot e përmendores dhe pllakës përpara tij...