fbpx
Tags сообраќајка

Tag: сообраќајка

7 persona të arrestuar për aksidentin në Llaskarcë, shkaku: Shpejtësia e madhe dhe frenat e prishur të autobusit

7 persona do të përgjigjen penalisht për aksidentin e autobusit më 13 shkurt të këtij viti në rrugën Shkup-Tetovë, në afërsi të fshatit Llaskarcë, në të cilin humbën jetën 15 persona dhe 39 të tjerë u lënduan. Arsyeja kryesore për aksidentin, sipas Prokurorisë janë frenat e autobusit, të cilat nuk kanë qenë funksionale në masën të cilën duhet të jenë,...

Pakistan: 57 të vrarë gjatë përplasjes së autobusit me pasagjer me cisternë nafte

Pesëdhjetë e shtatë njerëz  njerëz kanë vdekur, pasi një autobus pasagjerësh është përplasur me një cisternë të naftës, pranë qytetit Karaçi. Siç lajmëruan mediet lokale, pas përplasjes ka shpërthyer flake, që i ka djegur tërësisht autobusin dhe cisternën. Shërbimet mjekësore pakistaneze lajmërojnë se numri i viktimave mund të rritet. Siç lajmëroi zyrtarë të policisë pakistaneze, cisterna e cila ka...