fbpx
Tags сомнеж

Tag: сомнеж

Zvrlevski: Nuk shoh shkak për mosbesim në punën e prokurorit publik

Prokurori publik shtetërorë Marko Zvrlevski deklaroi se nuk sheh kurrfarë arsye për mosbesim dhe  dyshim në punën e tij, njoftonи "Dojçe Vele"“, pasi partia e RDM, që është pjesë e koalicionit qeverisës, përmes njoftimit kërkoi Zvrlevski të jep dorëheqje. -Unë nuk shoh arsye për mosbesim apo dyshim në punën e prokurorit publik shtetërorë. Deri më tani, me veprimin tim profesional...