fbpx
Tag: сметка

tag: сметка

Prokuroria kërkon të zhbllokohet llogaria e “Makpetrol”

Prokuroria themelore publike –Shkup deri tek gjykatësi me procedurë të mëparshme sot ka dorëzuar propozim që të zhbllokohet llogaria e “Makpetrol” dhe “Oilkos” sepse, siç njoftojnë, pas dëshmive shtesë, që janë grumbulluar dje është konfirmuar “nevoja për zhbllokimin e llogarive të shoqatës me qëllim që mos të pengohet puna”. “Prokuroria Themelore Publike, duke vepruar sipas informacioneve të publikuara në media...