fbpx
Tags синдикати

Tag: синдикати

Sot marsh protestues për të drejta më të mëdha të punëtorëve

Nënshkruesit e Kartës për solidaritet të sindikatave dhe shoqatave për mbrojtjen e të drejtave të punëtorëve sot prej orës 18 para Shtëpisë së ndërtimtarëve do të organizoj marsh protestues. “Shkelja e të drejtave dhe dinjitetit të punëtorëve është një prej padrejtësive kyçe të cilat i përjetojmë. Bashkë do të ngremë zërin në marsh protestues. Bëj thirrje në bashkim për të...

Paralajmërohet protestë kundër ndryshimeve të Ligjit për honorarë

Nëpër rrjetat sociale është duke u organizuar protestë kundër ndryshimeve në Ligjit për të paguar kontribute për honorarë. Protesta është caktuar për të hënën e ardhshme më 22 dhjetorë ndërsa do të fillojë prej para Parlamentit, pas çka do të vazhdoj deri Ministria e Punës dhe Politikës Sociale deri tek Qeveria. Nëpër rrjetat sociale është vendosur shpallja “Kartë për solidaritet të...