fbpx
Tags Sindikata

Tag: sindikata

Çausidis: Tentojnë të formojnë sindikatë paralele të gazetarëve

“Shihet qartë se në vijim e sipër është aksioni për formimin e organizatës paralele, e cila sipas rrugës së AGM, duhet të jetë pandan i organizatës autentike mediatike, në këtë rast SHPGM që t’i relativizoj gjërat. Bëhet fjalë për metodë mirë të verifikuar të keqpërdorimit kriminal të formave demokratike, diçka që vite me radhë e shohim se po ndodh”...

Paralajmërohet protestë kundër ndryshimeve të Ligjit për honorarë

Nëpër rrjetat sociale është duke u organizuar protestë kundër ndryshimeve në Ligjit për të paguar kontribute për honorarë. Protesta është caktuar për të hënën e ardhshme më 22 dhjetorë ndërsa do të fillojë prej para Parlamentit, pas çka do të vazhdoj deri Ministria e Punës dhe Politikës Sociale deri tek Qeveria. Nëpër rrjetat sociale është vendosur shpallja “Kartë për solidaritet të...