fbpx
Tag: штрајк

tag: штрајк

Testimi ekstern: Lindja u testua komplet, perëndimi pjesërisht bojkotojë

Greva e përgjithshme e punëdhënësve të arsimit, vazhdon kurse anëtarët e SAShK-ut nuk marrin pjesë në testimin ekstern, thotë Jakim Nedelkov, kryetar o SAShK-iut. Grevë ka në të gjithë Maqedoninë. Ne shkojmë në punë, por nuk kryejmë obligimet e punës. Kolegët e SAShK-ut janë në grevë dhe ata në analogji me këtë, nuk do të marrin pjesë në testimin ekstern....

Testimi ekstern dhe greva zhvillohen pjesërisht

Testimi ekstern i gjen të ndara shkollat e mesme. Në Qytetin e Shkupit grupet e para i janë nënshtruar testimit, ndërsa gjatë ditëve në vijim do t’i nënshtrohen edhe grupet e mbetura. Drejtorët e shkollave të mesme të Qytetit të Shkupit theksuan se nuk ka pasur pengesa dhe se testimi është zhvilluar sipas dinamikës së parashikuar. “Gjithë nxënësit janë prezent...