fbpx
Tags Shtet

Tag: shtet

VMRO DPMNE prezantoi “Manifestin për Maqedoni të vetme”

Anëtarët e Komitetit Ekzekutiv të VMRO DPMNE-së, Antonio Miloshoski, Nikola Poposki dhe Ilija Dimovski sot prezantuan manifestin për Maqedoninë e vetme, në hapësirat e Qendrës për komunikim të VMRO DPMNE-së. Në këtë dokument paraqitet “vizioni” i partisë për shtetin, i cili siç thuhet “paraqet vend të vetëm amë të maqedonasve, ku të bashkuar jetojnë të gjithë qytetarë që janë pjesë...

LSDM: Gruevski mund të ik nga shteti, por jo edhe nga realiteti

“Gjënë e parë që deputetët e VMRO DPMNE-së duhet ta bëjnë në seancën e sotme është t’u shpjegojnë qytetarëve pse Nikola Gruevski nuk është në Parlamentit dhe është larguar nga shteti”, thuhet në njoftimin e LSDM-së. Në të thuhet se “me ikjen e sotme nga Maqedonia, Nikola Gruevski edhe njëherë dëshmoi se nuk i intereson shteti, por se i intereson...

Ivanov: Lejuam që të huajt të kujdesen për ne më shumë se ne për veten tonë

Në vend që në këto 20 vite të lirohemi nga ndasitë shkatërruese, ne edhe më shumë i thellojmë ato mes nesh ndërsa kriza është bërë përditshmëri- ka deklaruar presidenti i vendit Gjorgje Ivanov në fjalimin e tij me rastin e 65 vjetorit të jubileut nga themelimi i Arkivit të shtetit. “Sjellja e pahijshme e kundërshtarëve politik dëmton shtetin. Kriza është...

Althauzer: Askush nuk e di se në 5 qershor a do të ketë zgjedhje apo jo

Pa pastrimin e listës zgjedhor, informim të balancuar mediatik dhe pa ndarje të partisë nga shtetit nuk ka kushte për mbajtjen e zgjedhjeve parlamentare më 5 qershor, deklaroi ambasadorja gjermane Kristine Althauzer, në tribunën e organizuar nga organizata joqeveritare "Civil" në temën "Pluralizmi dhe kriza politike", transmeton "Telma". -Askush nuk e di nëse me të vërtetë do të ketë. Zgjedhjet...