fbpx
Tags северозападна македонија

Tag: северозападна македонија

Qeveria mos jep premtime joreale dhe të mbikëqyret derdhja e parave

Odat Ekonomike në Maqedoni, janë të njejtit mendim se kriza politike ka ndikim në ekonominë e vendit, por mënyra e funksionimit dhe anëtarësia e ndryshme që vepron në kuadër të këtyre Odave ka vërejtur impakt të ndryshëm, varësisht prej veprimtarisë që ushtrojnë dhe ndikimit që kanë vërejtur deri më tani kompanitë nga situata në të cilën gjendet vendi ynë. Oda...