fbpx
Tags СЕП

Tag: СЕП

Marrëveshja e Przhinos kyç për fillimin e bisedimeve para- aderuese me BE-në

Ende nuk është e sigurt nëse bisedimet para- aderuese në nivel të lartë me BE-në do të gjenden në agjendën e euro- komisarit për zgjerim dhe politikë fqinjësore, Johanes Han i cili të premten do të udhëtoj në Shkup, mëson “Meta” nga burimet e larta në Sekretariatin për çështje evropiane. “Është shumë e rëndësishme që të implementohet marrëveshja politike. Në...