fbpx
Tag: рок

tag: рок

Ristoska: Nëse nuk na vazhdojnë afatin, kemi plan rezervë

Prokurorja publike nga Prokuroria Speciale, Lençe Ristoska sonte në emisionin “Top Tema” përsëriti apelet për vazhdimin e afatit për ngritjen e aktakuzave që i posedon PSPS, por thekson se nëse kjo nuk ndodh, atëherë ata kanë plan “B”. “Apelojmë të vazhdohet afati për ngritjen e aktakuzave i cili zgjat deri më 30 qershor. Nëse kjo nuk ndodh, kemi disa variante...

PSP ka edhe 6 muaj për hetime dhe akuza, nëse do të vazhdoj do të vendosin zgjedhjet

Nesër bëhen një vit nga dorëzimi i përgjimeve të paligjshme në Prokurorinë Speciale Publike (PSP). Sipas ligjit të tanishëm për PSP-në, mbeten edhe gjashtë muaj për hetime dhe ngritje të aktakuzave. Sipas nenit 22 nga Ligji për PSP, prokurorja Janeva “mund të ngrit akuza ose të urdhëroj ndërprerjen e procedurës hetimore në periudhë jo më të gjatë se 18 muaj...