fbpx
Tags решенија

Tag: решенија

Duhet të marrim vendim të mirë, së shpejti do të ketë rezultat konkret

Duhet të marrim vendim të mirë dhe të shëndoshë ndërsa çdo reagim i shpejtë mund të ketë pasoja fatale, deklaroi sot lideri i BDI-së, Ali Ahmeti pas shënimit të 16 vjetorit të konfliktit në vitin 2001. Ahmeti vuri në dukje se në parti po bëhen të gjitha analizat, por se ato “nuk rezultojnë me ndonjë bombë atomike”, por se punohet...

MPM ul rrogat, gazetarët protestojnë

Një pjesë e të punësuarve në gazetat ditore “Vest”, “Dnevnik” dhe “Utrinski Vesnik” dolën në protesta. Shkak për këtë është vendimi i udhëheqësve të kompanisë pronarë i MPM t’i zvogëloj rrogat e të gjithë të punësuarve prej 10 deri 30%. Sipas përfaqësuesve sindikal, arsyetimi i pronarëve ka qenë se kriza ekonomike në shtet ka ndikuar edhe në kompaninë e...