fbpx
Tag: расправа

tag: расправа

Gjykata kushtetuese pranoi faljen e parregullsive zgjedhore

Me 5 vota "për" dhe 4 "kundër", Gjykata Kushtetuese pranoi iniciativën e Presidentit Ivanov, që të falë personat e dënuar për parregullsi zgjedhore. Propozimi i cili është vendos në rendin e ditës të seancës së sotme e cila filloi në orën 9 të mëngjesit, ka vijuar me hapja e rastit "Titanik", nga Zyra e Prokurores Speciale në të cilët dyshohet...

Debati parlamentar për buxhetin është caktuar për 16 nëntor

Debati për buxhetin është caktuar për datën 16 nëntor më orën 12. “Qeveria dorëzoi propozimin shtesë për buxhetin për vitin 2016-të deri në Kuvendin e R. së Maqedonisë. Kryetari i Kuvendit, Trajko Veljanovski thirri seancë të re plenare për 16 nëntor më orën 12” njoftuan nga kabineti i kryetarit të Parlamentit.