fbpx
Tags работилница

Tag: работилница

Prokuroria publike: Është zbuluar punëtoria sekrete për falsifikimin e letërnjoftimeve

Prokuroria themelore publike - Shkup, ka njoftuar se gjatë të vepruarit në suazat e lëndës për falsifikimin e letërnjoftimeve, që i dorëzoi gazetari i "Fokus" Lubisha Arsiq, është gjetur punëtoria ku janë falsifikuar këto dokumente. "Gjatë kryerjes së veprimeve hetimore, gjatë ditës së djeshme, me sukses është zhvilluar aksion me urdhër nga Prokurori publik, ku është gjetur punëtoria në të...

Festivali francez i filmit prej 17 deri 20 qershor

Edicioni i tetë i festivalit francez të filmit do të mbahet prej 17 deri 20 qershor ndërsa do të tregohen dhjetëra filma francez nga produksioni më i suksesshëm francez në gjatë dy viteve të kaluara. Manifestimi organizohet me mbështetjen e Ministrisë së kulturës të Maqedonisë dhe rajonit të Normandisë së Poshtme. Në hapjen e festivalit do të merr pjesë një...