fbpx
Tags Qeveri federale

Tag: qeveri federale

Gjermania deri te VMRO DPMNE: Tregoni vullnet dhe zbatoni Marrëveshjen e Përzhinos

“Diplomati i ngarkuar për Ballkanin Perëndimor, Turqinë dhe shtetet e EFTA-s, d-r Ernst Rajhel, më 28 tetor 2015 ka thirrur në bisedë ambasadorin maqedonas në Berlin, Sasho Markovski në MPJ-në për t’ia shprehur zhgënjimin e qeverisë për zbatimin e Marrëveshjes së Përzhinos, që edhe më tej qëndron e bllokuar” njoftojnë nga ambasada gjermane në Shkup. Në njoftim gjithashtu thuhet se...