fbpx
Tag: Prokurorja

tag: prokurorja

Porosi nga “Hajde”: Nuk japim mbështetje pa rezervë për prokuroren

Platforma për politikë civile “Hajde” prej orës 18 para Kuvendit të RM-së filloi manifestimin për mbështetjen e prokurores speciale publike. Prej atje thonë se qytetarët e R. së Maqedonisë janë plotësisht të përkushtuar në betejën për drejtësi, liri dhe demokraci e kjo duhet të jetë e qartë për prokuroren e re speciale. “Detyrë do të vështirë do të ketë prokurorja e...