fbpx
Tags Programi

Tag: programi

Sheqerinska: VMRO DPMNE dëshiron t’i bllokoj bisedimet, por nuk do ta arrij këtë

“VMRO DPMNE përsërit taktikën e vjetër, dëshiron t’i bllokoj bisedimet me anulimin e tyre të vazhdueshëm dhe kërkesa për konsultime, pauza, kthimin prapa të çështjeve që moti janë zgjidhur që bisedimet të futen në udhëkryq. Nuk do ta arrijnë këtë, nesër duhet të ketë marrëveshje për ligjin zgjedhor” tha zëvendës –kryetarja e LSDM, Radmilla Sheqerinska gjatë vizitës së saj...

LSDM: Qytetarët kanë krijuar një program për të rikthyer klasën e mesme

LSDM-ja së bashku me qytetarët, pas takimeve të shumta në tërë Maqedoninë, ka bërë programin për kthimin e klasës së mesme. Ekipi i LSDM-së ka përgatitur tashmë ndryshime në programin me propozime të reja dhe zgjidhje, thuhet ne deklaratën e partisë opozitare. Në deklaratë thuhet se programi do  kthej nderin të qytetarëve i cili ka qenë i hequr nga grupi...

(Foto) Deputetët e pushtetit shkojnë me të “Kontrrolluar”

Në seancën e Kuvendit kushtuar pyetjeve të deputetëve, deputetët e VMRO- DPMNE-së u kujtuan në atë se çka bërë Qeveria deri më tani. Në fakt, ata lexuan programin e ri “ E kontrolluar”, e promovuar dhe kushtuar zgjedhjeve të parakohshme paralamentare, që u  mbajtën këtë vit, me çka detajet i shkruanin nëpër fleta. Ndërkaq, seanca filloi 40 minuta më vonë, ...