fbpx
Tags прогнози

Tag: прогнози

Nga 2,000 rastet e regjistruara të Covid-19 në vend, pothuaj 32.3 përqind nuk kanë fare simptoma, por mund të transmetojnë sëmundjen. Sipas raportit ditor nga Instituti i shëndetit publik (ISHP), dy të tretat e rasteve asimptomatike (75%) “kanë pas kontakte me ndonjë rast tashmë të konfirmuar në vend”, raporton Meta. Pyetja është, nëse çdo i treti i pacientëve të regjistruar nuk...

Kriza e koronës do të lë pa punë 195 mln njerëz në botë

Ndërprerja e përgjithshme e punës në shumë kompani të botës dhe masat ekonomike në lidhje me përhapjen e virusit korona, është reflektuar ndaj afërsisht 2,7 miliardë punëtorëve në botë, njofton Meta. Në tremujorin e parë të vitit 2020, për shkak të kufizimeve të ndryshme, do të humben gjithsej 6,7 % e orarit të punës, që është e barabartë me humbjen e...