fbpx
Tag: проект

tag: проект

RMV, Komunat të ndërmarrin rolin kyç për të ndihmuar viktimat e dhunës familjare

Me rastin e rritjes së shkallës së dhunës familjare si pasojë e masave për vetizolim të cilat ndërmerren për ballafaqim me pandeminë e COVID-19, u mbajt mbledhje virtuale me temën: “Përforcimi i kapaciteteve të vetëqeverisjes lokale për ballafaqim me dhunën familjare në kushte të pandemisë”. Iniciativën për mbledhje e ka ngritur UNDP, BNJVL, UN Women, ndërsa në të kanë...

Tetova do të ketë bulevard dhe transport të ri të qytetit përmes Projektit për përmirësim të shërbimeve komunale MSIP

Ministrja e financave Shiret Elezi informoi se Tetova do të ketë bulevard dhe transport të ri të qytetit përmes Projektit për përmirësim të shërbimeve komunale MSIP, transmeton Meta.mk. Deri më tani mbi 3.5 milionë euro nga ky projekt janë ndarë për projekte kapitale në komunë për blerje të fotovoltaikëve, ndërtim të rrugëve lokale, blerje të automjeteve komunale, tha zëvendësministrja e financave...

Taseva: Nuk ka vullnet politik për ringjalljen e Ligjit për mbrojtjen e informatorëve

Në asnjë institucion shtetëror në vend nuk zbatohet Ligji për mbrojtjen e informatorëve (whistleblowers), edhe pse është miratuar para saktë një viti, ndërsa nuk ka interes dhe vullnet politik për zbatimin e tij. Kjo ishte tema kryesore e tryezës së sotme të rrumbullakët në suazat e projektit të “Transparencë International Maqedoni” me titull “Ligji për mbrojtjen e dëshmitarëve- përvojat...

Edhe sot Gruevski sillej sikur të ishte kryeminstër

VMRO- DPMNE sot organizoi takim për projektin ( e Qeverisë!) "Bli shtëpi për të rinj", që u mbajt në hotelin "Aleksandar palas" dhe në të cilën morën pjesë kryetar i partisë, Nikolla Gruevski. Në takim morën kryetarë të komunave dhe ministra. Projekti "Bli shtëpi për të rinj" e pormovoi Nikolla Gruevskin si kryeministër më 18 dhjetor 2015, dhe filloi të...