fbpx
Tags превоз

Tag: превоз

Transportuesit nga “Transporter” nuk kanë të ndaluar, madje vazhdojnë me avazin e vjetër apo edhe më shpejtë

Prokuroria speciale ka prova të reja në rastin e transportit të nxënësve “Transporter” ku si i dyshuari i parë është kryetari i Komunës Manastir, Vladimir Taleski, deklarojnë nga prokuroria për “Meta”. Sipas informacioneve deri tek të cilat arritëm, PSP ka dërguar 30 kërkesa të reja për ekspertizën e dokumenteve në shkollat e Manastirit, Ministrinë e financave dhe transportuesit e...

Gruevski paralajmëroi “të mërkurën e shkollave të mesme” dhe autobus falas për studentët

Nga 1 janari i vitit të ardhshëm do të aplikohet transport falas në trafikun publik të qytetit për të gjithë studentët e rregullt në të gjithë universitetet shtetërore në vend. Këtë sot e paralajmëroi kryeministri Nikolla Gruevski në fjalimin e tij në Akademinë solemne në suazat e festës shtetërore Shën Klimenti i Ohrit. “Duke filluar prej janarit të vitit 2016-të,...