fbpx
Tag: престој

tag: престој

Programi më i njohur për të ri në Evropë me buxhet të zmadhuar deri në vitin 2027, mirëpo më pak nga ajo që është premtuar

Programi më i njohur për të rinj në Evropë, Erazmus+ mund të ballafaqohet me shkurtim të mjeteve për financim në buxhetin e ardhshëm të Bashkimit Evropian. Buxheti nga 21,2 miliardë euro i Erazmus+ programit për periudhën 2021-2027 është për 14,7 miliardë euro më i madh nga buxheti për 2014-2020. Megjithatë, kjo shumë është më e vogël se 24,6 miliardë...

Ohri është përplot turistë për festat e fundvitit

Të gjitha hotelet në Ohër si dhe kapacitetet më të vogla private të akomodimit janë prenotuar për festat e Vitit të Ri. Hotelierët janë të kënaqur dhe shpresojnë se ulja e qarkullimit prej 10% muajt e fundit të vitit 2016 do ta zbusin me fundjavën e festave. Në mënyrë tradicionale, krahas turistëve vendor në Ohër dhe Strugë mund të shihen...