fbpx
Tag: празници

tag: празници

Gruevski: Pashkët janë festë që ngërthjenë dashurinë dhe respektin

Kryeministri i Maqedonisë, Nikolla Gruevski përmes një telegram urimi, ua uroi festën e Pashkëve të gjithë besimtarëve ortodoks të Republikës së Maqedonisë. “Festa e Pashkëve le të na sjell bekim hyjnor që do të na  prek të gjithë neve dhe  do të zbardh shpirtrat e besimtarëve ortodoks. Le të ndjehet mëshira hyjnore te të gjithë, vullneti i mirë, le të...

Bashkimi i festave i këndet qytetarëve të Maqedonisë

Edhe pse e premtja është ditë pune Shkup është bosh. Para Vitit të Ri nga Ministria e Punës dhe Politikës Sociale informuan, se të enjten më (1 janar) të  martën dhe të mërkurën (6 dhe 7 janari), Buzmi dhe Krishtlindja, nuk duhet të bashkohet me të premten (2 janarin) dhe me të hënën (5 janarin). Megjithatë, siç duket të...