fbpx
Tags полицаец

Tag: полицаец

Vritet një polic në Kumanovë

Një pjesëtar i policisë mbrëmë rreth orës 23 është vrarë gjatë intervenimit pas denoncimit për dhunë në familje në lagjen rome në Kumanovë Sredorek, njofton Prokuroria publike. Siç thuhet në njoftim, gjatë intervenimit, i denoncuar për dhunë familjare ka sulmuar katër policët të cilët kanë ardhur në shtëpinë e tij, pas çka i ka shkaktuar plagë me thikë në shpinë. Për...

Zaev: Bëhu krenar me veten ashtu sikur e gjithë Maqedonia që krenohet me ty

I dashur polic, në shtetin tonë ka numër të madh të njerëzve të cilët jetojnë me nga një njeri brenda tyre. Vetëm disa nga klika e pushte kanë vrarë njeriu e tyre brenda vetes. Ti je ai prej të cilit sot në sipërfaqe doli njeriu me “Nj” të madhe, njeri me shpirt dhe zemër të madhe, njeri i ndershëm...