fbpx
Tag: подготвени

tag: подготвени

Të rinjtë konsiderojnë se Maqedonia nuk është e gatshme për hyrje në BE

Mbështetja për anëtarësinë e Maqedonisë në BE është edhe më tej e madhe dhe e pandryshuar në krahasim me marsin e vitit 2014. Megjithatë, faktori “ndryshim i emrit” të shtetit tek një pjesë e konsiderueshme e qytetarëve është me ndikim gjatë mbështetjes së tyre për procesin euro- integrues, tregon anketa në terren për integrimin e Maqedonisë në BE, që...