fbpx
Tag: починати

tag: починати

MPB: Identifikohen trupat e komandant NATO-s dhe komandant Begut, arrestohet komandant Sokoli

Pas përfundimit të ekspertizës ndaj anëtarëve të vrarë të grupit terrorist, MPB përmes Byrosë së Interpolit në Shkup, ka filluar me procedurë për konfirmimin e identitetit të personave. Siç njoftojnë nga MPB, deri më tani është vërtetuar identiteti i Mirsad Ndrecaj (36) apo komandant NATO, për të cilin sipas policisë, ekzistojnë dyshime se ka qenë njëri prej liderëve të grupit...