fbpx
Tag: плата

tag: плата

Neto ­paga mesatare e paguar mujore në mars 21.402 denarë

­ Neto ­paga mesatare e paguar mujore në muajin mars të këtij viti arrin 21.402 denarë dhe në krahasim me muajin mars të vitit të kaluar është më e lartë për 1,9 për qind, bëri të ditur sot Enti Shtetëror për Statistikë. Rritja ka të bëjë, para së gjithash, në neto­ pagën mesatare mujore të paguar për të punësuarit...

Pagë të trembëdhjetë për punonjësit administrativ

Punonjësit administrativ do të marrin rrogë të trembëdhjetë, por vetëm një pjesë e vogël e tyre. Me këtë rrogë do të shpërblehen 5% e më të mirëve në administratë, sipas vlerësimeve që do t’i fitojnë nga qytetarët dhe shefat e tyre. Këto janë risitë ligjore që i prezantoi ministri i shoqërisë informatike dhe administratës, Ivo Ivanovski. -Në mënyrë shtesë, në...