fbpx
Tags ПавлеТрајанов

Tag: ПавлеТрајанов

Trajanov: Krizës në vend duhet përgjigjur urgjent

Lidhja Demokratike mendon se kriza politike në Maqedoni duhet të zgjidhet në Parlament. Në shënimin e 15 vjetorit nga formimi i partisë, lideri Pavle Trajanov, theksoi se  nuk e ka ndërmend të dal nga koalicioni qeveritar, pikërisht tani, kur duhet të punohet me përkushtim në zgjidhjen e problemeve. Për bisedat e përgjuara, për të cilat thotë se është e rëndësishme...

Trajanovi kërkon seancë kuvendore për situatën aktuale në vend

Deputeti dhe kryetar i Lidhjes Demokratike  Pavle Trajanov kërkoi nga kryetari i Kuvendit Trajko Veljanoski të caktojë seancë kuvendore në të cilën do të diskutohet për gjendjen aktuale politike në shtet. "Muajin e fundit janë prezantuar shumë informacione, audio dhe video incizime, si dhe materiale të tjera për shkeljen e të drejtave themelore të njeriut, për shkeljen e Kushtetutës dhe...

Trajanov: Shërbimet duhet t’i parandalojnë xhihadistët

“Nuk duhet diçka të  ndodh, e pastaj të reagojmë. Bashkësitë fetare, partitë politike, institucionet, sektori civil duhet ë punojnë në rikthimin e xhihadistëve nga aksionet eventuale. Jashtëzakonisht është e rëndësishme janë edhe aktivitet, në planin parandalues, shërbimet e  inteligjencës dhe ato të kundërzbulimit, në grumbullimin   informacioneve dhe në bashkëpunim me të gjitha shërbimet e fuqishme evropiane dhe botërore të...