fbpx
Tags пароли

Tag: пароли

“Nuk ju amnistojmë”, porositën qytetarët në protestat paqësore dhe të qeta

Në atmosferë të qetë me parulla “Dorëheqje”, “Nikolla në robëri” dhe “Nuk ju amnistojmë” para godinë së Qeverisë përfundoi protesta e sotme e qytetarëve kundër vendimi të presidentit Ivanov i cili fali 56 politikanë. Numri i madh i protestuesve para Qeverisë erdhi nga Ministria e kulturës, e cila u ngjyros me qese me ngjyrë. Itinerari drejt Ministrisë së kulturës, thonë organizatorët,...

Protesta: Ta mbrojmë Kushtetutën nga Gjykata Kushtetuese

Nën transparentën “Ta mbrojmë Kushtetutën nga Gjykata Kushtetuese”, qindra protestues janë mbledhur para objektit të Gjykatës Kushtetuese në Shkup. “Dorëheqje”, “Shtet partiak”, “Banditë”, “Shtet mafijozësh” ishin vetëm disa nga thirrjet që dëgjoheshin nga protestuesit. Masës së protestuesve me fjalim iu drejtua aktivisti për të drejtat e njeriut Petrit Saraçini. “Prapa kësaj fasade të shkatërruar, e ndërtuar me paratë tona, heshti për dëbimin...