fbpx
Tags ParalemntiEvropian

Tag: ParalemntiEvropian

Socialistët evropian në “takim krize” me Sheqerinskën në Bruksel

Zëvendëskryetarja e LSDM-së, Radmila Sheqerinsk, sot  në Bruksel  u takua me përfaqësuesit e partisë si motër në Parlamentin Evropian (PE), grupin e socialdemokratëve, dhe me koordinatorin e tyre për punë të jashtme, Riçard Hovit, Socialistët evropian sot mbajti “takim krize” për rastin “Puç”  me prezencën e Sheqerinskës.   “Vështirë është të besohet se rasti punohet paanshmëri kur paralajmërimi  arriti nga kryeministri, e...