fbpx
Tag: Panos Kamenos

tag: Panos Kamenos

Kamenos kapet në gënjeshtër lidhur me shpenzimet për udhëtimin e tij në SHBA

Mediumet greke akuzojnë partnerin e koalicionit të kryeministri Aleksis Cipras dhe ministrin e mbrojtjes, Pakos Kamenos për gënjeshtër rreth shumës së saktë financiare që është harxhuar për qëndrimin e tij në Uashington. Edhe pse Qeveri e SIRIZA premtoi dhe angazhohet për shpenzime sa më të ulëta që përfshijnë vozitje me klasë ekonomike në vend të klasës së biznesit, mos- përdorimin...