fbpx
Tag: Page

tag: page

Rroga mesatare është 21.882 denarë

Rruga mesatare neto që është paguar për punëtor në gusht kap shifrën prej 21.882 denarë. Indeksi në gusht 2015 në raport me gushtin e vitit të kaluar është 103,1, ka publikuar Enti shtetëror i statistikës. Rritja e këtillë ka të bëjë para se gjithash me rritjen e rrugës mesatare neto që është paguar për punëtor në sektorët e artit, zbavitjes...

Shtetasit e Maqedonisë me paga më të ulëta në Ballkan

Pagat mesatare në vendet e rajonit kanë dallim të madh, dallojnë shumë mes tyre. Kështu, mesatarisht një punëtor në Slloveni paguhet sa trefishi i asaj shume që e merr një punëtor në Maqedoni. Sipas Entit të Statistikave të Sllovenisë, paga mesatare në muajin maj arriti në 1,008 euro, ndërsa menjëherë pas sllovenëve, pagat më të larta në rajon i...

Neto ­paga mesatare e paguar mujore në mars 21.402 denarë

­ Neto ­paga mesatare e paguar mujore në muajin mars të këtij viti arrin 21.402 denarë dhe në krahasim me muajin mars të vitit të kaluar është më e lartë për 1,9 për qind, bëri të ditur sot Enti Shtetëror për Statistikë. Rritja ka të bëjë, para së gjithash, në neto­ pagën mesatare mujore të paguar për të punësuarit...