fbpx
Tag: оценка

tag: оценка

BE dhe SHBA sot duhet të njoftojnë nëse janë plotësuar kushtet për zgjedhje më 24 prill

Ambasadorët e BE-së dhe SHBA-së në vend, Aivo Orav dhe Xhes Bejli, sipas paralajmërimeve sot pasdite pritet të publikojnë vlerësimin për atë nëse janë plotësuar kushtet për mbajtjen e zgjedhjeve të parakohshme më 24 prill. Tani për tani nuk ka konfirmim zyrtar se në çfarë mënyre ambasadorët do të njoftojnë vendim, a do t’ia dërgojnë personalisht konkluzionet kryeministrit teknik Emil...

Do të ketë gjykim për rastin “Puçi”, gjykata miratoi aktvendimin

Zoran Zaev do të gjykohet për rastin “Puçi”. Kështu vendosi Gjykata Penale e Shkupit. Këshilli prej tre gjykatësish i refuzoi sot pasdite ankesat e avokatëve të të gjithë të akuzuarve të grupit. Kjo do të thotë se përveç liderit të opozitës, do të gjykohet edhe Zoran Verushevski, bashkëshortja e tij dhe dy bashkëpunëtorët e tjerë të dyshuar. Sipas kumtesës...