fbpx
Tags отпис

Tag: отпис

30 милиони евра долгови на граѓаните се отпишани

Долгови на граѓаните во вредност од 30 милиони евра се отпишани, изјави денеска премиерот Никола Груевски при посетата на Охрид. Државата презема да ги отплати, во договор со субјектите што им ги отпишаа долговите на граѓаните. – За време на европската должничка криза и на светската глобална криза, сите имавме проблеми. Меѓутоа најранливите категории на граѓани имаа најмногу проблеми и многу од нив...