fbpx
Tag: ОсновенСудСкопје1

tag: ОсновенСудСкопје1

Gjykata Themelore Shkupi 1: “Bombat” nuk mund të jenë dëshmi

Këshilli Penal pranë Gjykatës Themelore Shkupi 1, në seancën e sotme solli vendim me të cilën ankesat e Prokurorisë Themelore Publike-Shkup, që "bombat" të mund të shfrytëzohen si dëshmi. "Këshilli Penal pranë Gjykatës Themelore Shkupi 1- Shkup, në seancën e sotme solli vendim me të cilën ankesat e Prokurorisë Themelore Publike-Shkup, kundër vendimeve të gjykatësit në procedurë paraprake për ndarjen e...

Tetë dënime me kusht dhe një me burg për protestuesit e 5 majit

Tetë prej gjithsej nëntë protestuesve që u akuzuan për dhunë gjatë protestave para qeverisë më 5 maj, sot në Gjykatën themelore Shkupi I janë dënuar me burg me kusht prej 3 muajve. Dënimet me kusht nuk do të zbatohen nëse të dënuarit në afat prej 1 viti nuk kryejnë vepër tjetër penale. Njërit prej të akuzuarve i është shqiptuar masa e...

Gjykata e Apelit gazetarit Kezahroivski i shqiptoi dy vjet burg

Gazetari Tomisllav Kezharovski është gjykuar me dy vite dënim me burg nga gjykata e apelit vendim, i cili vendim është sjell sot nga gjykata Themelore Shkup 1,deklaruan  nga gjykata. Gjykimi nga Apelacioni pason pas ankesës së Kezharovskit në aktgjykimin e shkallës së parë me të cilën akt ai ishte i gjykuar me katër vite e gjysmë dënim me burg për...