fbpx
Tags општина

Tag: општина

Pa incidente kaloi vendosja e themelit të kryqit në Butel

Pa kurrfarë incidentesh kryetari i KOM-it z. Stefan së bashku me priftërinjtë e Dioqezës së Shkupit bekuan themelin e kryqit në Butel. Themeli është vendosur në unazën te rrugët “Boca Ivanova” dhe “Aleksandar Urdarevski”. Te unaza pasdite u vendos një skenë e improvizuar me altoparlantë ndërsa në ceremoni ishin prezent njeriu i parë i Kongresit botërorë maqedonas, Todor Petrov, kryetari...