fbpx
Tag: онлајн-платформа

tag: онлајн-платформа

Risi inovative nga STEP, platformë online “iTop” e cila mundëson qasje të lehtë në paketat turistike

Me qëllim të promovimit të turizmit në mënyra inovative, nga partnerët e projektit STEP do të krijohet platformë online e quajtur iTop. Kjo platformë do të ndihmojë turistët të kenë qasje më të lehtë deri të paketat turistike të cilat do të ofrohen, njofton Portalb.mk., transmeton Meta.mk. Florent Bajrami, koordinator i projektit “STEP – Avansimi i turizmit inovativ në rajonin e Pollogut dhe Elbasanit” tha...