fbpx
Tags Oliver Spasoski

Tag: Oliver Spasoski

Hetuesi i PSP-së është arrestuar pasi ka fotografuar objektin e Mijalkovit

Hetuesi i PSP-së është arrestuar dhe dërguar në stacionin policor Beko pasi është vërejtur duke fotografuar objekt në pronësi të ish kryeshefit të DSK-së, Sasho Mijalkov, njoftoi ministri i brendshëm, Oliver Spasovski. "Ai është vërejtur duke fotografuar objekt, e ka vërejtur sigurimi i ish drejtorit të DSK-së, Sasho Mijalkov. Është ftuar në bisedë në stacionin Beko. Është bërë bisedë fillestare...

Ristoska: Do të vazhdojmë me punën në DSK, ministri premtoi siguri për ekipin

Prokurorja speciale, Lençe Ristoska njoftoi se sonte në godinën e Drejtorisë së Sigurimit dhe Kundërzbulimit (DSK) nuk do të ketë asnjë prokuror apo hetues nga PSP. Ajo përmendi se e kanë thirrur ministrin e brendshëm Oliver Spasoski dhe se prej tij kanë kërkuar punë të papenguar. "Nga ministri kërkuam që të kujdeset për sigurinë e personave të punësuar në PSP. Ai...